Taerkes Hoes

Prijzen en reserveren

Hieronder lees je onze prijzen en voorwaarden. Ook kun je in de kalender de beschikbaarheid bekijken. Wil je direct reserveren? Vul dan in de kalender de gewenste periode in en reserveer direct. Je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Of stuur ons een mailtje via info@taerkeshoes.nl., Voor vragen kun je ook met Gastvrouw Karin bellen via 0638226649


De accommodatie wordt gezien de ligging en luxe uitstraling niet verhuurd aan jongerengroepen en/of luidruchtige groepen. 

Grote geluidsboxen & muziekinstallaties zijn niet toegestaan op onze locatie 

                                                     


Prijzen 2024 op basis van 30 personen, 14 slaapkamers en 11 badkamers.


Prijzen 2025 op basis van 30 personen, 14 slaapkamers en 11 badkamers.


Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden


Keukeninventaris;

Hier vind u de complete lijst van inventaris


-Barbecueën is toegestaan. Er is een houtskool-barbecue beschikbaar.

-Huisdieren zijn niet toegestaan

(hulphonden mogen mee na overleg van een certificaat/bewijs)


Annuleringsvoorwaarden;
Bij annulering tot 6 weken voor aankomst is 20% van het totale huurbedrag verschuldigd, tussen 4 en 6 weken 30 %, tussen 3 en 4 weken 50%, tussen 3 weken en 8 dagen 75 %. Bij annulering vanaf 8 dagen voor aankomst is het volledige bedrag verschuldigd. Wij adviseren je om een groepsannuleringsverzekering af te sluiten of je doorlopende reisverzekering te checken op annuleringen.



april '24

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
 
Beschikbaar
 
Bezet
 
In optie

Vul uw gegevens in

Kies een datum
Persoonsgegevens
Velden met * zijn verplicht